Gå til hovedindhold

Få din egen nyttehave ved Søndre Fasanvej

OBS! Fristen for at søge om en nyttehave er for denne omgang passeret.

Er du glad for jord under neglene og hjemmedyrkede grøntsager? Så har du nu muligheden for at søge om din egen nyttehave på Søndre Fasanvej.

Indhold

  En nyttehave giver mange skønne timer i naturen, hvor du kan dyrke grønt til glæde for mennesker, insekter og fugle. De giver muligheden for at lave 'fra-jord-til-bord' mad, selvom man bor i byen - og så bidrager de til et mere grønt og frodigt Frederiksberg. 

  Frederiksberg Kommune anlægger 20 nyttehaver til frederiksbergborgerne på Søndre Fasanvej, i læ for trafikken. Nyttehaverne er højbede i cortenstål på 1x2 meter, som er 30 cm i højden. Ved nyttehaverne etablerer vi en kasse med kodelås til opbevaring af redskaber, vandkander og vandslange. Du skal selv dyrke og passe nyttehaven, men vi hjælper dig godt i gang med et startkit med nogle få redskaber.

  Nyttehaverne ved Søndre Fasanvej er midlertidige, da området er udlagt til fremtidigt byggeri. Der er dog på nuværende tidspunkt ikke sat en dato for omlægningen, så i mellemtiden benytter vi området til haver og hygge. 

  Læs mere om nyttehaverne og hvordan du kan søge om at få en ved at klikke på linket her.

  Ansøgningsfrist d. 19. april kl. 12.

  Flere nyheder