Gå til hovedindhold

Lad dig inspirere

23 resultater

På opdagelse i Søndermarkens skattekammer

I sidste uge blev der afholdt arrangement for gadehave-, og nyttehaveejere på Frederiksberg. Haveejerne blev inviteret med på en inspirerende sanketur med Caroline fra Det Vilde Bud, hvor de udforskede Søndermarken sammen - efter blot en lille time med store øjne og endnu større nysgerrighed, fyldte vi en kurv med lækkerier fra skovens bund.

50 millioner kroner i ny pulje til mere bynatur

Har I en idé til at skabe flere gode liv i jeres nabolag? Så kan I nu søge op til 1 mio. kr. i støtte fra Nordea-fondens Her gror vi-pulje. 

Der er liv i Frederiksberg Nyttehaver

Frederiksbergs Nyttehaver blev indviet i maj måned 2022. Allerede nu har frederiksbergborgernes haver vokset sig til gavn for maven. Tag et smut forbi nyttehaverne på det grønne åndehul mellem Søndre Fasanvej og Solbjerg Parkkirkegård.

Frederiksberg Kommune deltager i Danmarks Vildeste Kommune 2022

Frederiksberg Kommune deltager i den landsdækkende konkurrence, Danmarks Vildeste Kommune. Ud over at være en dyst om netop at blive Danmarks Vildeste Kommune, er konkurrencen en oplagt mulighed til at øge biodiversiteten på Frederiksberg.

Få din egen nyttehave ved Søndre Fasanvej

OBS! Fristen for at søge om en nyttehave er for denne omgang passeret. Er du glad for jord under neglene og hjemmedyrkede grøntsager? Så har du nu muligheden for at søge om din egen nyttehave på Søndre Fasanvej.

Klimadatabase viser klimaeffekt af dine madvaner

CONCITO, Danmarks grønne tænketank, har udarbejdet en klimadatabase, der gør det nemt og overskueligt for dig at finde ud af hvilket klimaftryk dine madvaner efterlader - og hvordan du kan ændre dem.