Gå til hovedindhold

Byhaven i KU.BE

Den urbane køkkenhave i KU.BE passes af børnehuset Planeten i Solbjerg Have. De glæder sig til, at storegruppen (de ældste børn i børnehaven) sammen med det pædagogiske personale skal dyrke haven.

Byhaven i KU.BE

Indhold

    Den urbane køkkenhave har siden 2018 været en del af KU.BEs arbejde for mere liv i byhaven. Det har været sjovt, afslappende og lærerigt at komme i byhaven, og med den urbane køkkenhave har borgerne haft mulighed for at være en del af et fællesskab, som er sammen om at dyrke og nyde lokale råvarer i en lille oase midt i byen.

    Vi har i 2021 arbejdet sammen med TagTomat, der har haft ansvaret for at drifte haven sammen med interesserede borgere. Og aldrig har haven været så flot.

    Samtidig har vi fået Bybi til at opstille en demonstrationsbistade, så man kan følge med i biernes liv.

    Nu er tiden kommet til, at haven skal være med til at skabe naturforståelse blandt nogle af vores yngste borgere på Frederiksberg.

    Du er altid velkommen til at kigge forbi og nyde børnenes arbejde, men lad være med at plukke bær eller tage grøntsager. Afgrøderne er børnenes og indgår i læringen om, hvordan et frø ved at blive passet godt på kan blive til en gulerod i madpakken.